Használati feltételek

Köszönjük, hogy meglátogatta a helpicid.com weboldalt és/vagy Helpicid mobil applikációt! Reméljük, hogy elnyeri tetszését!

Az Agromedium Kft. (székhely: 5741 Kétegyháza, Toldi utca 75, adószám: 27052361204) a Helpicid mobil applikáció és helpicid.com weboldal üzemeltetője elkötelezett a weboldalt és applikációt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

A jelen feltételek a következőket tartalmazza:

1. Elfogadható használat

Kedve szerint fedezze fel a weboldalt és applikációt, ahol ez lehetséges, tegyen fel különféle anyagokat és járuljon hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, posztokkal és multimédiás tartalommal (pl. képekkel és videókkal).

Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:

  1. ne sértse meg más személyiségi jogait;
  2. ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
  3. ne tegyen (a Helpicid applikációt és helpicid.com weboldalt illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
  4. ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
  5. semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

Tájékoztatjuk, hogy az Agromedium Kft. a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról, az applikációból eltávolíthatja.

2. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon és/vagy az applikációban megosztott minden személyes és egyéb adatra vagy anyagra kiterjed. További információkat az Adatvédelmi Nyilatkozatban olvashat.

3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

3/1. A Helpicid mobil applikáció és a helpicid.com weboldal által szolgáltatott tartalom

A weboldalon a Helpicid mobil applikáció és a helpicid.com weboldal által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja Muntyán Krisztián Péter (születési hely és dátum: Gyula,1989.01.03, adóazonosító: 8445623362), illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon, applikációban.

3/2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom

A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra vagy applikációra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal és üzemeltetője számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk, hogy a Helpicid mobil applikáció és a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a Helpicid mobil applikáció-t, a helpicid.com weboldal-t, és az Agromedium Kft-t, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

3/3. Aktuális ajánlatok, hirdetések, marketing küldemények, adatokkal kapcsolatos információk

A Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. a felhasználótól adatokat kér/kérhet és adatokat gyűjt/gyűjthet a szolgáltatás igénybevételekor. A Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. által Önről gyűjtött, és Öntől kért adatokat biztonságos módon gyűjti és tárolja, a következők végett: a termék és szolgáltatás fejlesztése céljából, hogy a Helpicid mobil applikáció és a helpicid.com weboldal minél pontosabb tájékoztatást nyújthasson a felhasználók, és partnerei számára a weboldalon és az applikációban megjelenő hirdetőfelületekkel, e-mail útján, a mezőgazdaságot támogató termékekről, szolgáltatásokról, gépekről, egyéb aktualitásokról, elemzéseket készíthessünk a különböző a weboldalon és/vagy az applikáció használata közben kialakuló trendekről, piackutatási és minőségbiztosítási célokból a felhasználók és partnereink számára.

A Helpicid mobil applikáció és a helpicid.com weboldal használatával vagy a felhasználói e-mail címe megadásával, a szoftverbe és/vagy weboldalra való belépéssel, és/vagy megnyitásával elfogadja a jelen Felhasználási Feltételekben foglaltakat. Amennyiben nem fogadja el a jelen Felhasználási Feltételeket, kérjük, ne használja a Helpicid mobil applikációt és a helpicid.com weboldalakat vagy ne adja meg adatait.

A Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, az Agromedium Kft. ügyvezetője és munkatársai, a jelen Felhasználási Feltételek módosításának jogát fenntartja. Kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze a jelen Felhasználási Feltételeket, hogy nyomon követhesse a változtatásokat, illetve informálódjon a személyes és egyéb adatai felhasználásának módjáról. Az adatvédelemről az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban részletesebben tájékozódhat.

4. Felelősség

A Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon, applikációban található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon, applikációban található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal és applikáció a Helpicid mobil applikáció és a helpicid.com weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft-nek nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz, applikációhoz kíván hivatkozást létrehozni a Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

5. Kapcsolat

A jelen weboldal, applikáció üzemeltetője az Agromedium Kft. (székhely: 5741 Kétegyháza, Toldi utca 75.; adószám: 27052361204).

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal, applikációval kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: e-mail-en info@helpicid.com vagy postai úton, postacímünk: 5741, Kétegyháza, Toldi utca 75.

6. Változások

A Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

7. Irányadó jog és joghatóság

A Helpicid mobil applikáció, a helpicid.com weboldal, és az Agromedium Kft. nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal, applikáció látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Felhasználó a weboldal és/vagy applikáció látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

Kétegyháza, 2021-05-21